Uw woning verkopen, hoe werkt het?

Een woning verkopen is iets wat de meeste mensen niet dagelijks doen. Wanneer u kiest voor de juiste begeleiding is de verkoop van uw woning geen zorg, maar iets wat u de mogelijkheid geeft om vooruit te kijken!

Voor begeleiding bij de verkoop van uw woning biedt Claudia Makelaardij u een aantal opties, zodat u zelf kunt kiezen welke het beste bij u past. Bovendien werken wij met vaste tarieven zodat u weet waar u aan toe bent en er geen onverwachtse rekeningen verschijnen!

Het is mogelijk om bij ons een totaalpakket af te nemen zodat alles van A tot Z voor u geregeld wordt. Uiteraard wordt elke stap met u overlegt zodat u weet wat er komen gaat. Tijdens een afspraak bij u thuis, vertellen wij u graag wat het totaalpakket inhoudt! 

Het is ook mogelijk om deeldiensten af te nemen, hiervoor biedt Claudia Makelaardij de volgende pakketten aan: 

Deeldienstpakket 1

Wanneer u kiest voor dit pakket, voert u zelf de bezichtigingen uit. Daarnaast dient u zelf zorg te dragen voor de ondertekening van de koopovereenkomst en het versturen van dit document naar de notaris. Onderstaande zaken regelen wij voor u:

  • Het opnemen van de woning en plaatsen te koop bord;
  • Woningpresentatie (tekst, foto’s en plattegronden);
  • Opstellen brochure, deze ontvangt u per e-mail van ons;
  • Het plaatsen van uw woning op Funda en de website van Claudia Makelaardij;
  • Uitvoeren onderhandeling;
  • Opstellen koopovereenkomst, deze ontvangt u digitaal van ons.

Deeldienstpakket 2

Heeft u zelf al een koper gevonden voor uw woning? Dan bieden wij de mogelijkheid om voor u de koopovereenkomst op te stellen. Dit gaat als volgt in zijn werk:

  • U ontvangt van ons een e-mail met daarin vermeld welke gegevens wij van u en de koper nodig hebben. Nadat alle gegevens compleet zijn starten wij onze werkzaamheden;
  • Zodra de koopovereenkomst gereed is ontvangt u van ons een concept koopovereenkomst waarop u kunt reageren, indien gewenst zullen wij de koopovereenkomst éénmalig voor u aanpassen;
  • Indien gewenst kunnen wij de koopovereenkomst gezamenlijk met u en de koper doornemen, hiervoor brengen wij een meerprijs in rekening;
  • U zorgt er zelf voor dat de koopovereenkomst bij de notaris terecht komt.

Claudia Makelaardij neemt uw zorgen weg en helpt u graag bij de verkoop van uw woning!

Bel voor een afspraak of stuur ons een e-mail dan nemen wij contact met u op.

Neem contact op met ons

Uw woning verkopen

Uw woning verkopen

Uw woning verkopen