Uw woning verkopen, hoe werkt het?

Een woning verkopen is iets wat de meeste mensen niet dagelijks doen. Wanneer u kiest voor de juiste begeleiding is de verkoop van uw woning geen zorg, maar iets wat u de mogelijkheid geeft om vooruit te kijken!

Als makelaar weet ik hoe belangrijk het is om structuur aan te brengen in het verkoopproces. Door middel van goede en duidelijke communicatie weet u als verkoper precies waar u aan toe bent. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de verkoop van uw woning zonder enige stress verloopt.

Om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens de voorbereidingen voor de verkoop van uw woning, heb ik een stappenplan ontwikkeld. In dit stappenplan staat beschreven wat er allemaal nodig is om de verkoop op te starten. Ook staat hierin vermeld wat u van mij als makelaar mag verwachten en wat ik van u als verkoper verwacht.

Tijdens het verkoopproces zal ik uw woning regelmatig onder de aandacht brengen door deze online te promoten. Ook zal ik u regelmatig voorzien van een update omtrent de verkoop van uw woning. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het contact met potentiële kopers, het verloop van bezichtigingen en de terugkoppeling van kijkers. Ook stel ik u meteen op de hoogte op het moment dat er een bod op uw woning is uitgebracht. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Zodra er een koper voor uw woning is gevonden zal ik de koopovereenkomst opstellen. Deze zal ik samen met u als verkoper(s) en de koper(s) doornemen en toelichten. Na ondertekening van de koopovereenkomst door beide partijen kan het aftellen tot de opleverdatum beginnen!

Bent u op zoek naar een proactieve en enthousiaste makelaar? Neem dan contact op met Claudia Makelaardij! Ik sta op elk moment voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!

Neem contact op met ons

Uw woning verkopen

Uw woning verkopen

Uw woning verkopen