Claudia Makelaardij

Na enkele inspirerende jaren in de makelaardij in Breda, Dongen en omgeving te hebben gewerkt, heb ik besloten om mijn eigen makelaarskantoor op te richten, Claudia Makelaardij.

Als makelaar ben je een belangrijke schakel tussen verkoper en koper, met als doel beide partijen bij elkaar te brengen. Ik vind dit erg leuk en vind het fijn om mensen te kunnen adviseren bij de aan- en verkoop van een woning. Geen enkele dag is hetzelfde en elke dag sta je als makelaar weer voor nieuwe uitdagingen, dit is wat het vak zo ontzettend interessant maakt!

Claudia Makelaardij zal zich met name richten op de verkoop van bestaande woningen, en begeleiding en advies bij het aankopen van een woning. Mijn doelgroep varieert van starters tot gepensioneerden en alles daartussenin. Mijn werkgebied is Breda, Oosterhout, Tilburg en omgeving.

Bent u ook zo benieuwd naar de waarde van uw woning en heeft u wellicht verhuisplannen? Of zou u graag advies en begeleiding willen bij de aankoop van een woning? Dan ben ik u graag van dienst! U kunt hierover meer informatie lezen op mijn website.

Uiteraard mag u mij ook altijd bellen of een e-mail sturen. U kunt mij bereiken op het telefoonnummer 06-30285905 of een e-mail sturen naar info@claudiamakelaardij.nl

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws op het gebied van woningen? Volg mij dan ook op:

Facebook: Claudia Makelaardij
Instagram: #claudia_makelaardij

Claudia Makelaardij

Claudia Makelaardij

Claudia Makelaardij