Claudia Makelaardij

Bent u op zoek naar een enthousiaste en proactieve makelaar? Zoekt u iemand die u op een professionele manier kan bijstaan tijdens één van de belangrijkste gebeurtenissen in uw leven? Ik adviseer en begeleid u graag!

Wie is het gezicht achter Claudia Makelaardij?

Mijn naam is Claudia Marijnissen en ik ben Register Makelaar bij en eigenaar van makelaarskantoor Claudia Makelaardij. Graag vertel ik u iets meer over mijzelf:

Op Avans Hogeschool in Breda heb ik de HBO studie International Business and Management Studies gevolgd. Tijdens deze studie heb ik stage gelopen bij een makelaarskantoor in Alicante (Spanje), daar is mijn interesse voor het beroep als makelaar ontstaan. Na het behalen van mijn diploma voor deze HBO studie, ben ik gestart met werken in de vastgoedsector om ervaring op te doen. Naast mijn werk heb ik bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) de opleiding tot makelaar gevolgd en succesvol afgerond met een diploma.

Na ongeveer vijf jaar werkzaam te zijn geweest in de Makelaardij (bestaande bouw en bedrijfsmatig vastgoed) in Breda en omgeving, ben ik in augustus 2019 mijn eigen makelaarskantoor gestart: Claudia Makelaardij.

Als makelaar ben je een belangrijke schakel tussen verkoper en koper, met als doel beide partijen bij elkaar te brengen. Ik vind dit erg leuk en ik vind het fijn om mensen te kunnen adviseren bij de aan- en verkoop van een woning. Geen enkele dag is hetzelfde en elke dag sta je als makelaar weer voor nieuwe uitdagingen. Dit is wat het vak zo ontzettend interessant maakt!

Ik werk van maandag t/m zaterdag en ben altijd goed bereikbaar. U heeft altijd binnen 24 uur een reactie van mij ontvangen. Wat ik erg belangrijk vind is om een goede vertrouwensband te hebben met mijn opdrachtgever(s) en om goed met elkaar te blijven communiceren. Ik ben ontzettend enthousiast over het vak en ben erg actief op sociale media. Zowel op het gebied van Makelaardij als Bouwkunde heb ik de afgelopen jaren veel werkervaring opgedaan. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik u op een goede en deskundige manier van dienst kan zijn.

Als makelaar ligt mijn focus op het verkopen van bestaande woningen en begeleiding en advies bij de aankoop van een woning. Mijn doelgroep varieert van starters tot gepensioneerden en alles daartussenin. Mijn werkgebied ligt in Etten-Leur, Breda en omliggende dorpen.

Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning en heeft u wellicht verhuisplannen? Of zou u graag advies en begeleiding willen bij de aankoop van uw droomhuis? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen of een e-mail sturen. U kunt mij bereiken op het telefoonnummer 06-30285905 of een e-mail sturen naar info@claudiamakelaardij.nl

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws op het gebied van woningen? Volg mij dan ook op:

Facebook: Claudia Makelaardij
Instagram: #claudia_makelaardij

Claudia Makelaardij

Claudia Makelaardij

Claudia Makelaardij