Succesvol aangekocht

Onderstaande woningen zijn onlangs succesvol aangekocht door Claudia Makelaardij.


Aankoop Vijfhagen 12 te Breda

Aankoop Wildbaan 48 te Etten-Leur, 27 maart 2023

"Claudia Makelaardij gecontacteerd nadat we naar aanleiding van een bezichtiging een bod wilden uitbrengen op een woning. Hierbij heeft Claudia ons snel en vakkundig door het proces geholpen tegen een redelijke prijs. Communicatie was duidelijk en ze was goed bereikbaar als wij vragen hadden."

Aankoop Vijfhagen 12 te Breda

Aankoop Vijfhagen 12 te Breda, 1 november 2022

"Claudia was mijn aankoopmakelaar bij de koop van mijn eerste woning. Het was geen makkelijke tijd om een huis te kopen, maar door haar kennis en kunde zag ik goed welke kansen ik had en is het gelukt! Ze heeft me in het hele proces goed begeleid waarbij ze altijd alles duidelijk uitlegde en de tijd voor me nam. Daarbij was ze altijd erg flexibel, kwam ze al haar afspraken na en was ze ontzettend nauwkeurig. Haar advies vertrouwde ik ook volledig en dat heb ik niet snel"

Karnsberg 10 Etten-Leur

Aankoop Karnsberg 10 Etten-Leur, 1 augustus 2022

"Claudia heeft ons vanaf het eerste contact een prettig gevoel gegeven. Heel vrijblijvend en tijd voor een uitgebreide kennismaking. Ook in het gehele proces was de communicatie altijd top, en is Claudia zeer goed bereikbaar! Kortom, dé makelaar waar je moet zijn voor zowel je aan- als verkoop ondersteuning."

Landmanweg 8 Etten-Leur

Aankoop Landmanweg 8 Etten-Leur, 21 januari 2022

"Claudia is een deskundige, betrokken en servicegerichte makelaar. Zeer fijn in de omgang en was altijd bereid mijn vragen te beantwoorden, ook buiten kantoortijd. Ik ben erg blij met de aankoop van mijn nieuwe woning m.b.v. Claudia Makelaardij."

Nicolaas Beetsstraat 39 Zegge

Aankoop Nicolaas Beetsstraat 39 Zegge, 14 januari 2022

"Het contact met de makelaar was gewoon uitstekend. Zij is een betrokken makelaar met uitstekende kennis van zaken. Altijd bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Zij doet bij elke woning grondig onderzoek zodat je weet wat je kunt verwachten. Ze is gewoon zeer vakkundig in haar werk als makelaar."

Willeke Joostenstraat 22 te Bosschenhoofd

Aankoop Willeke Joostenstraat 22 te Bosschenhoofd, 13 augustus 2021

“We zijn bij Claudia Makelaardij terecht gekomen nadat we een woning uit haar portefeuille hadden bezichtigd.
Omdat deze woning niet aan onze wensen voldeed werd het verder zoeken. Maar dan met extra versterking van Claudia!
Kort samengevat: Claudia is een enthousiast persoon en altijd vrolijk. Maar onderschat haar niet, het is een jongedame met pit.
Dat was precies wat we zochten en daarom hebben we haar ingeschakeld als aankoopmakelaar. Wat we hier voor terug hebben gekregen: Goed advies, Diverse nuttige tips, Vlot schakelen met taxateur en inspecteurs, Het gebruik van haar netwerk met handige contacten.
Het resultaat is dat we binnen een tijdsbestek van 4 maanden een woning hebben aangekocht. Ons advies wil je in de tijd van 2021 een woning kopen. Claudia kan je hierbij helpen.”

Hertogenstraat 17 Baarle-Nassau

Aankoop Hertogenstraat 17 Baarle-Nassau, 5 juli 2021

“Medio 2020 begon onze zoektocht naar een woonhuis voor onze medewerkers, dit bleek zoeken naar een speld in een hooiberg en we wisten niet waar we moesten beginnen dus besloten we om met behulp van een aankoopmakelaar de zoektocht te vergemakkelijken. Op aanraden van een collega kwamen we in gesprek met Claudia en dit klikte meteen. Wij zijn enorm gecharmeerd van haar persoonlijke aanpak en hands-on mentaliteit, hetgeen precies bij ons past. Dit resulteerde overigens al snel in een aankoop in Baarle-Nassau. Reden genoeg voor ons om onze samenwerking voort te zetten en te intensiveren.”

Dokter Heijptstraat 13J te Roosendaal

Aankoop Dokter Heijptstraat 13J te Roosendaal, 12 mei 2021

"Als starters hebben we veel gehad aan de goede begeleiding van Claudia, de flexibele uren en goede onderhandelingen die ze heeft uitgevoerd hebben er voor gezorgd dat wij toch ons droom huisje hebben kunnen vinden en daar zijn we haar heel dankbaar voor".

Waterdorp 13 Beuningen

Aankoop Waterdorp 13 te Beuningen, 31 maart 2020

Wij zijn erg tevreden over Claudia Makelaardij. Wij zijn door Claudia Makelaardij goed geïnformeerd en wij hebben altijd een eerlijk en helder advies ontvangen. Zodoende ons eerste huis kunnen kopen na een scherpe onderhandeling. In het contact heel prettig en professioneel. Ook zeer flexibel onder de huidige omstandigheden. Al met al hadden wij ons geen betere makelaar kunnen wensen!
 

Jericholaan 58 te Rotterdam

Aankoop Jericholaan 58 te Rotterdam, 16 september 2020

Met Claudia, van Claudia Makelaardij, heb ik een zeer goede samenwerking ervaren, in een prettig onderling contact.
Claudia is proactief in de advisering en begeleiding, ze neemt geregeld contact op om te checken of zaken lopen en komt waar nodig adequaat in actie. De deskundigheid en de bereikbaarheid zijn goed.
Een volgende keer dat ik gebruik wil maken van de dienstverlening of adviezen van een makelaar zal ik dit zeker aan Claudia vragen.