Succesvol aangekocht

Onderstaande woningen zijn onlangs succesvol aangekocht door Claudia Makelaardij.


Hertogenstraat 17 Baarle-Nassau

Aankoop Hertogenstraat 17 Baarle-Nassau, 5 juli 2021

“Medio 2020 begon onze zoektocht naar een woonhuis voor onze medewerkers, dit bleek zoeken naar een speld in een hooiberg en we wisten niet waar we moesten beginnen dus besloten we om met behulp van een aankoopmakelaar de zoektocht te vergemakkelijken. Op aanraden van een collega kwamen we in gesprek met Claudia en dit klikte meteen. Wij zijn enorm gecharmeerd van haar persoonlijke aanpak en hands-on mentaliteit, hetgeen precies bij ons past. Dit resulteerde overigens al snel in een aankoop in Baarle-Nassau. Reden genoeg voor ons om onze samenwerking voort te zetten en te intensiveren.”

Dokter Heijptstraat 13J te Roosendaal

Aankoop Dokter Heijptstraat 13J te Roosendaal, 12 mei 2021

"Als starters hebben we veel gehad aan de goede begeleiding van Claudia, de flexibele uren en goede onderhandelingen die ze heeft uitgevoerd hebben er voor gezorgd dat wij toch ons droom huisje hebben kunnen vinden en daar zijn we haar heel dankbaar voor".

Waterdorp 13 Beuningen

Aankoop Waterdorp 13 te Beuningen, 31 maart 2020

Wij zijn erg tevreden over Claudia Makelaardij. Wij zijn door Claudia Makelaardij goed geïnformeerd en wij hebben altijd een eerlijk en helder advies ontvangen. Zodoende ons eerste huis kunnen kopen na een scherpe onderhandeling. In het contact heel prettig en professioneel. Ook zeer flexibel onder de huidige omstandigheden. Al met al hadden wij ons geen betere makelaar kunnen wensen!
 

Jericholaan 58 te Rotterdam

Aankoop Jericholaan 58 te Rotterdam, 16 september 2020

Met Claudia, van Claudia Makelaardij, heb ik een zeer goede samenwerking ervaren, in een prettig onderling contact. Claudia is proactief in de advisering en begeleiding, ze neemt geregeld contact op om te checken of zaken lopen en komt waar nodig adequaat in actie. De deskundigheid en de bereikbaarheid zijn goed. Een volgende keer dat ik gebruik wil maken van de dienstverlening of adviezen van een makelaar zal ik dit zeker aan Claudia vragen.